Wie zijn Renty & Vanhoutte?

10 jaar geleden werd Renty-Vanhoutte Projects opgestart en was de realisatie van ons eerste nieuwbouw project een feit. Franky Renty, de oprichter van Renty-Vanhoutte projects, heeft intussen heel wat kwalitatieve projecten gerealiseerd. Franky Renty volgt steeds persoonlijk de werven op en werkelijk niets ontsnapt aan zijn kritisch oog. Als bouwheer beseft hij dat een goede opvolging cruciaal is en dit maakt nét het verschil met vele andere bouwheren/promotoren.

In 2019 werd het vastgoedkantoor Renty-Vanhoutte opgestart. Stephanie Renty, erkend vastgoedmakelaar, opende het nieuw kantoor met als enig doel, de koper(s) zo goed mogelijk te ontvangen en uitgebreid te informeren.

 

In 2021 kwam haar echtgenoot Shaun Delcour er bij in het verhaal. Shaun deed bakken ervaring op bij Caenen, een belangrijke vastgoedspeler aan de Belgische kust. Als vastgoedmakelaar sloot Shaun reeds honderden transacties af. Bovendien is hij zelf een man van de kust en kent hij het reilen en zeilen van het vastgoed als de beste. Ook bij hem ben je dus in goede handen.

 

Shaun en Stephanie delen dezelfde passie en visie over vastgoed. De koper helpen en bijstaan in hun zoektocht naar een nieuwe woning of hun droomwoning, daar doen we het voor.

 

Onze klanten tevreden, wij tevreden.”

Contact Info

Vindictivelaan 20B
B-8400 Oostende, Belgium

+32 59 46 46 00
info@renty-vanhoutte.be

Vastgoedmakelaar – Bemiddelaar

Stephanie Renty BIV 512.883
Land van erkenning: België
o.t.v. BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel
Meer info: BIV-plichtenleer

Renty & Vanhoutte Logo

Follow us